Zwangerschapsmassage

In verwachting zijn is voor iedere vrouw een unieke ervaring. Pijnen maken de zwangerschap er niet altijd makkelijker op. Gelukkig kan medi-well je daar goed en vakkundig vanaf helpen. Ook zere, zware en vermoeide benen kunnen een last zijn, vooral in het laatste trimester van de zwangerschap. Lymfoedeem-massage is dan de oplossing. Deze vorm van massage drijft het vocht vanuit de benen rechtstreeks af naar de nieren, waardoor de druk vermindert en klachten zullen afnemen.

Al vanaf de derde maand

Zwangerschapsmassage is voor iedereen geschikt en inzetbaar vanaf de derde maand. De massage wordt gegeven in een houding die je als prettig ervaart, bijvoorbeeld op een stoel of in zijligging op de massagetafel, ondersteund door kussens.

Tot zelfs de negende maand

Zwangerschapsmassage is, indien je zwangerschap voorspoedig verloopt, inzetbaar tot zelfs de negende maand. Wel zal je merken dat langer liggen lastiger wordt naarmate je buik groeit. Als zitten geen optie voor je is, kan je er uiteraard voor kiezen om een massage van 30 minuten te nemen. Massage voor je baby of kind? Natuurlijk kan dat ook bij medi-well