MASSEREN BIJ KANKER

Bij medi-well wordt u even niet als patiënt gezien. Ik masseer u op een respectvolle en liefdevolle manier, zonder handschoenen. U kunt genieten van een aanraking die zuiver en puur is. U hoeft even niet bang te zijn dat er iets gebeurt wat u liever niet wilt. U beslist hier wat u wel en vooral niet wilt.

ALLES GAAT IN OVERLEG

In alle rust en met veel aandacht ga ik u masseren. U mag zelf beslissen welke massage en in welke houding u die wilt ondergaan. U kunt liggen op de massagetafel of zitten in een stoel. U mag praten of juist stil zijn. Ik neem ruim de tijd voor u. Ik praat met u of zwijg als u liever in alle stilte geniet.  

Schaamte is niet nodig

Ik heb al voordat ik deze praktijk had veel mensen met kanker gemasseerd en kan daarom goed omgaan met het beeld van een kaal hoofd, een afgezette borst of een stoma. Dat hoeft u dus niet te weerhouden om te genieten van een massage. Wilt u iemand ter ondersteuning meenemen? Dit is uiteraard geen enkel probleem.

BEHANDELTIJDEN

  • 30 minuten
  • 60 minuten

Aangezien ik deze behandelingen vanuit mijn hart geef, hanteer ik ook een uitermate vriendelijk tarief.

Mijn praktijk bevindt zich op de bovenste verdieping van ons woonhuis. Traplopen mag dus geen problemen geven. Mocht u niet mobiel zijn, dan is behandeling bij u aan huis mogelijk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.