Babymassage‚Äč

Heb je een huilbaby of is je kindje onrustig? Denk dan eens aan een massage! medi-well heeft een speciale babymassage ontwikkeld die jou en je baby helpt ontspannen. Als je je baby masseert, versterk je niet alleen jullie band, maar bevorder je ook de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje. Ook is een massage goed voor de spijsvertering van je kindje en stimuleert het zijn of haar immuunsysteem.

EFFECTEN VAN DE MASSAGE

Alle baby’s en kinderen reageren anders op een massage. Sommige kinderen worden er erg actief van, anderen vallen meteen in slaap. In alle gevallen is het de perfecte manier om je kind te laten ontspannen. Na een paar keer masseren leer je hoe je kind reageert en kan je die kennis bewust gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan ontspanning voor het slapen.

Vele positieve invloeden

  • Gezonder slaapgedrag;
  • Betere spijsvertering (minder darmkrampjes);
  • Meer weerstand tegen ziektes;
  • Minder spanningen;
  • Verdieping van de band tussen ouder en kind.

Bij jou thuis

Ik kom bij jou thuis, dus geen gesleep met een Maxi-Cosi, verzorgingstas en andere dingen die je onderweg met je kindje nodig hebt. In alle rust oefenen we samen de babymassage. Als je kind afgeleid of te moe is, oefenen we op een babypop. Op deze manier voorkom ik eventuele stress en onrust. Je kunt dan zelf op een ander moment de massage geven.

BEHANDELING

De behandeling en kennisoverdracht gebeuren in drie sessies van een uur. Je krijgt dus ruim de gelegenheid om in alle rust ervaring op te doen. Je ontvangt een beschrijving zodat je alles nog eens kunt nalezen. Woon je in Twello? Dan reken ik geen reiskosten!

Meer weten? Neem dan gerust contact op