Wellnessmassage

Mijn wellnessmassage is erop gericht om je totaal te laten ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een warme ruimte, sfeervolle muziek, prettig ruikende, warme massageolie en eventueel een geurkaarsje helpen je daarbij. Delen die niet of nog niet behandeld worden, zijn met warme doeken afgedekt.

Een moment voor jezelf

Er worden veelal lange strijkbewegingen gemaakt en weinig tot geen spierknedingen. Deze massagevorm is niet ingesteld op het behandelen van eventuele klachten omdat dit de ontspannende werking tegengaat. Wellnessmassage staat voor ontspanning van lichaam en geest. Het is mogelijk om deze vorm te combineren met pijnbestrijding.

Wellnessmassages met heerlijke geur

Nieuw bij Mediwell is het gebruik van oliën met een heerlijke geur. Voorafgaand aan de massage kies je de geur waar jij je prettig bij voelt. Je kunt ook kiezen voor de werking waar een bepaalde geur voor staat.

De luxe geuren voor wellnessmassages zijn:

  • Fruitig, exotisch papaya
  • Frisse berk
  • Zachte Hibiscus en Citrus
  • Verkwikkende Alpenden

Maak alvast een afspraak voor jouw massage. Dan stel ik de geuren en hun werking graag aan je voor. Jouw wellnessbeleving van 60 minuten met de warme olie van jouw keuze heb je al voor 53,00 euro. Ook leuk als cadeau voor de feestdagen.

Bel voor meer informatie 06-166 68 166

Behandeltijden

Bij de wellnessmassage heb je de keuze uit drie behandeltijden:

  • 30 minuten – in deze tijd wordt een deelmassage gegeven van één of twee delen van het lichaam;
  • 60 minuten – in deze tijd wordt het lichaam gemasseerd van nek tot voeten;
  • 90 minuten – in deze tijd wordt bovenstaande behandeld én de voorkant van het lichaam; nek, schouders, armen, romp en benen.

Ben je zwanger en wil je echt even bijkomen? Informeer dan naar mijn zwangerschapsmassage