Medi-well en Verwendag Borstcentrum 2017

Het Deventer Ziekenhuis organiseert jaarlijks een Verwenmiddag voor onze (ex) borstkankerpatiënten. Dit jaar op 7 oktober met de thema's Beauty & Wellness, Mind, Voeding en Beweging. Mediwell heeft vrijwillig bijgedragen aan dit prachtige evenement en patiënten een ontspannen middag bezorgd.

Veel interesse en fantastisch om te doen

De massage van Mediwell werd positief ontvangen door de bezoekers. Het was druk rond mijn massagetafel en er ontstond zelfs een wachtrij van 45 minuten. Met geduld en aandacht bleven de dames wachtten tot ze aan de beurt waren. Uiteindelijk hebben alle dames van mijn liefdevolle massage kunnen genieten. Het was fantastisch om te doen en ik kijk uit naar de volgende keer.

Kom ook genieten van massage

Een kaal hoofd of een afgezette borst is voor mij niet vreemd. Ik heb jarenlange ervaring met het geven van massage aan (ex)kankerpatiënten. Laat je daarom door schaamte niet weerhouden en kom ook genieten van een heerlijke massage. En wil je iemand ter ondersteuning meenemen? Geen probleem en van harte welkom. Lees meer over massaren van kankerpatienten

Vanuit mijn hart en met vriendelijk tarief

Deze behandelingen geef ik vanuit mijn hart. Daarom hanteer ik ook een uitermate vriendelijk tarief. Mocht u niet mobiel zijn, dan is behandeling bij u aan huis mogelijk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


De Verwenmiddag voor (ex) borstkankerpatiënten is een initiatief van Ziekenhuis Deventer Verwendag Borstcentrum 2017

Mediwell Verwendag Borstcentrum 2017 22

Mediwell Verwendag Borstcentrum 2017 8